Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вшанували полеглих захисників Устинівської громади

Дата: 29.08.2023 16:06
Кількість переглядів: 225

Сьогодні, в День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, Устинівською селищною радою було проведено захід, приурочений до цієї жалобної дати.

Перед присутніми на мітингу виступили селищний голова Ігор Пеньков та начальник сьомого відділу Кропивницького РТЦК та СП Павло Гапонов.

Вони зазначили, що, на жаль, Устинівська громада, так як і вся Україна, несе у цій війні значні болючі втрати гідних синів, які б’ються до останнього, гинуть, але залишаються вірними військовій присязі та українському народу.

І свідченням цих тяжких втрат є Алея Пам’яті загиблих Героїв, яку нещодавно було відкрито, як нагадування всім нам про неймовірно високу ціну, заплачену захисниками за мирне небо над нашими головами.

Працівники селищної ради та комунальних закладів вшанували пам’ять загиблих захисників хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Селищний голова, заступник, секретар ради та старости старостинських округів відвідали  місця поховань полеглих воїнів та поклали до них квіти.

Жителі громади цінують героїзм наших земляків  та вдячні за можливість жити, працювати і робити свій внесок у наближення Перемоги!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь