A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ВІЗЬМИ ДИТИНУ У РОДИНУ!

Дата: 18.09.2023 11:59
Кількість переглядів: 52

З нагоди відзначення Дня усиновлення, з метою ознайомлення населення з формами сімейного виховання дітей, спеціалістами служби у справах дітей Устинівської селищної ради спільно з інспектором сектору ювенальної превенції Кропивницького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Кіровоградській області було проведено акцію «Візьми дитину у родину!».

Щороку, у день великого православного свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, ми відзначаємо День усиновлення. І це дуже символічно, оскільки сім`ї, приймаючи дитину, дарують їй родину, а разом з нею любов, віру та надію на щасливе життя.

Діти – найдорожче багатство кожної людини. Заради їхнього щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. В них – надія на щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.

Усиновлення – це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, яка веде до щастя і дитину і дорослого.

Головне завдання дорослих, захистити права кожної дитини, а особливо дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом повернення їм того, що волею долі, у них відібрало життя, – гідності, самоповаги, віри в добро і справедливість, а найголовніше – батьківської любові.

День усиновлення – це свято врятованих сердець, день вшанування прийомних батьків, вихователів дитячих будинків сімейного типу, педагогів, лікарів, всіх, хто причетний до усиновлення і захисту прав дитини. Це день радості тисяч і тисяч дівчаток і хлопчиків, які знайшли щастя в дбайливих сім`ях. Це свято доброти і милосердя для всього українського суспільства, це спроба ще раз привернути увагу до проблем дітей позбавлених батьківського піклування.

Шановні мешканці громади! Якщо маєте бажання створити прийомну сім’ю, дитячий будинок сімейного типу чи усиновити дитину звертайтесь до служби у справах дітей Устинівської селищної ради (приміщення Устинівської селищної ради, 2 поверх 26 каб.).


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь