A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ПРОДОВЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНОЇ КАМПАНІЯ ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ РРО/ПРРО НА ТЕРИТОРІЇ УСТИНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 22.09.2023 09:38
Кількість переглядів: 177

20.09.2023 року на території Седнівського та Інгульського старостатів, в закладах роздрібної торгівлі за участі працівників відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Устинівської селищної ради і Устинівської ДПІ ГУ ДПС в Кіровоградській області відбувся черговий інформаційно-роз’яснювальний рейд  стосовно застосування РРО/ПРРО при проведенні розрахункових операцій за готівку.

Всього, відвідано 5 торгівельних закладів в с. Олександрівка -2, с. Інгульське -2, с. Березівка -1. В ході рейду роз’яснювалась обов’язковість обліку кожної проведеної розрахункової операції в закладі роздрібної торгівлі з застосування РРО/ПРРО або книги обліку розрахункових операцій з видачею покупцям чеків. Проведено робочу зустріч зі старостою Інгульського старостату з даного питання, яке в першу чергу стосується наповнення бюджету громади.

Як позитив, хочеться відмітити, що в більшості з відвіданих закладів торгівлі, або вже встановлено і працює РРО, або воно придбане і готується до застосування. Всі ФОП, з якими проводилась інформаційно-розяснювальна робота, з розумінням віднеслись до нововведень, та готові з 01.10.2023 року працювати з застосуванням РРО.

Консультації стосовно впровадження РРО/ПРРО, можна отримати в Устинівській ДПІ ГУ ДПС в Кіровоградській області.Фото без опису


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь