Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Облікувати розрахункові операції допоможе програмний РРО від ДПС

Дата: 17.10.2023 15:16
Кількість переглядів: 9

Під час особистих зустрічей із представниками малого бізнесу працівники Устинівської  ДПІ наголошують на обов’язку підприємців, зокрема спрощенців ІІ-ІІІ груп, застосовувати реєстратор розрахункових операцій і, як альтернативу класичній касовій техніці, рекомендують програмний РРО ДПС. 

У Центрі обслуговування платників Устинівської ДПІ можна отримати практичну допомогу в питанні налаштування ПРРО ДПС. 

Щоденна консультаційна та практична допомога бізнесу повинна убезпечити СГД від штрафних санкцій, які вже з 1 жовтня податкова служба має право застосовувати за недотримання вимог податкового законодавства, зокрема непроведення розрахункових операцій через РРО/ПРРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, - наголошують у Устинівській  ДПІ.

«Представники бізнесу мають право використовувати у діяльності будь-який представлений на ринку програмний РРО залежно від своїх фінансових можливостей та функціональних потреб. Безкоштовний програмний РРО ДПС повністю відповідає потребам платників податків для обліку розрахункових операцій. У нашій податковій інспекції можна отримати консультаційну допомогу щодо налаштування і роботи з ПРРО ДПС», – розповідає начальник Устинівської ДПІ Тетяна ДУБЧЕНКО. 

Нагадаємо, що з переліком відповідальних осіб, у яких можна отримати консультаційну допомогу щодо застосування ПРРО, варто ознайомитися за посиланням на субсайті Головного управління ДПС у Кіровоградській області. 

Довідково: Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» відновлено положення щодо відповідальності суб’єктів господарювання, зокрема підприємців – спрощенців ІІ-ІІІ груп, за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь