Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Активна молодь Устинівщини!

Дата: 19.10.2023 08:22
Кількість переглядів: 281

Фото без описуУстинівська громада – одна з шести громад-учасниць, з усієї України, у проєкті “Активна молодь – запорука розвитку громади”. Даний проєкт  впроваджується Міжнародною громадською організацією «Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ» у рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Проєкт спрямований на сприяння залученню та взаємодії молоді з органами місцевого самоврядування та громадянським суспільством. У рамках реалізації проєкту заплановано ряд заходів, навчальних тренінгів, діалогових зустрічей як для представників органів місцевого самоврядування так і для молоді громади.

Наразі розпочинається етап участі безпосередньо молоді громади. Тож для того, щоб стати учасником проєкту необхідно заповнити до 20 жовтня 2023 року (включно) АНКЕТУ, взяти участь у 4-денному оффлайн – тренінгу «Школа активної молоді», який відбудеться протягом 4 днів в м. Кропивницький (усі витрати, пов’язані з участю (квитки, проживання, харчування) покривають організатори - Міжнародна громадська організація “Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ”) та активно розвивати молодіжну політику в громаді разом з органами місцевого самоврядування.

Детальна інформація про проєкт «Активна молодь-запорука розвитку громади» за посиланням https://pauci.org/ua/project/activeyouth

Чекаємо на кожного активного представника молоді!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь