Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Екскурсія в музей

Дата: 02.11.2023 09:07
Кількість переглядів: 113

Виховна робота завжди була невід’ємною складовою освітнього процесу, а зараз, в умовах військової агресії росії проти України, її важливість складно переоцінити. Усе, що відбувається зараз – виклик для школи, для вчителів та учнів.

Тому керівник історико-краєзнавчого гуртка «Рідний край», що діє у Докучаєвському закладі освіти, Сіденко Ірина Олександрівна, сприяє вивченню та популяризації історії України, краєзнавства і народознавства серед своїх вихованців.

Вчора учні Докучаєвської філії Устинівського ліцею Устинівської селищної ради за сприяння Устинівської селищної ради відвідали Устинівський краєзнавчий музей.

Екскурсія, яку провів Щерюк Олександр Васильович, була дуже цікавою і змістовною. Історія Устинівщини від первісних часів до сьогодення. Діти були зацікавленні, слухали, ставили безліч питань. До всього  можна було доторкнутися, приміряти, роздивитись в руках. Всі періоди історії відображенні і в історії нашого краю. Щемлива була хвилина мовчання за нашими захисниками, на фото діти побачили і своїх односельців!

Робили фото на згадку і для історії відвідування музею.

Також відвідали дитячий майданчик, де свої настрій та задоволення вилили у веселі ігри та розваги. Додому повернулися задоволені.

Щиро дякуємо всім причетним до здійснення бажань та прагнень підростаючого покоління.

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь