A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Сорок третя сесія селищної ради

Дата: 06.11.2023 11:54
Кількість переглядів: 143

3 листопада селищний голова Ігор Пеньков провів чергову сорок третю сесію селищної ради восьмого скликання. На пленарне засідання прибули 12 депутатів із 21. Депутати одноголосно затвердили порядок денний сесії. Рішення з усіх питань були прийняті за проектами постійних комісій ради.

Внесено зміни до рішення Устинівської селищної ради від 25 січня 2021 року №72 «Про затвердження структури та загальної чисельності дошкільних навчальних закладів Устинівської селищної ради».

Внесено зміни до Програми розвитку освіти Устинівської селищної територіальної громади на період до 2027 року та до Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Устинівської селищної територіальної громади на 2021 - 2025 роки.

Затверджено Порядки для надання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової служби за станом здоров’я, які брали безпосередню участь у збройному конфліктів наслідок військової агресії російської федерації проти України; надання одноразової щорічної матеріальної допомоги матерям та дружинам з числа сімей загиблих (померлих), військовополонених та зниклих безвісти осіб, які брали участь у бойових діях, або забезпечували здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування військової агресії;  надання разової матеріальної допомоги членам сімей загиблих захисників для будівництва (встановлення) надгробків на могилах загиблих (померлих) захисників України на кладовищах Устинівської селищної територіальної громади; надання одноразової матеріальної допомоги звільненим з полону військовослужбовцям, які брали безпосередню участь у бойових діях, або забезпечували здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування військової агресії.

Внесено зміни до Програми «Доступна та якісна медицина на 2021-2023 роки» та до структури КНП «Устинівська лікарня».  

Ухвалено рішення, які стосуються змін до програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021-2023 роки.

Внесено зміни до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Комунальник» Устинівської селищної ради та здійснення внесків до його статутного капіталу на 2021 – 2025 роки, якими передбачено перерозподіл коштів від економії, що утворилась при придбанні нової техніки. На них буде  відремонтовано колодязі громадського користування.

Затверджено Правила утримання домашніх тварин на території Устинівської селищної територіальної громади.

Прийнято рішення про передачу двох квадрокоптерів, що були придбані раніше, військовій частині від Устинівської селищної територіальної громади.

Внесено зміни до Програми «Запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру на території Устинівської селищної ради на 2021-2025 роки».

Ухвалено рішення, яким затверджено зміни до цьогорічного бюджету територіальної громади. Доходну частину збільшено на 2056,299 тис. грн.. Від перевиконання доходів залучено 1791,379 тис. грн., дотації – 128,351 тис. грн. та освітньої субвенції – 136,569 тис. грн.. Видатки розподілено також у сумі 2056,299 тис. грн., на фінансування медичної галузі спрямовано 1523,9 тис. грн.

Затверджено Порядок здійснення державного контролю за порушенням земельного законодавства та відшкодування безпідставно збережених коштів за використання земель комунальної власності Устинівської селищної ради.

Прийнято рішення по земельних питаннях. У тому числі про створення громадських пасовищ на території громади.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь