Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У Кропивницькому SMMниця отримала грант на розвиток бізнесу: агенція «ТАР-ТАР» розширить горизонти

Дата: 10.11.2023 13:27
Кількість переглядів: 30

Робота в інтернеті, а саме у соціальних мережах, давно стала невід’ємною складовою професійного життя. І популярними напрямами цієї роботи є таргетологія та SMM – це ті професії, які обрала собі кропивничанка Єлизавета Тарубарова. За її плечима достатньо досвіду та впевненості у своїх силах для відкриття власної справи: курси SММ-спеціалістів, курси таргету, рік навчання у США, диплом спеціаліста з відзнакою за спеціальністю «Комп’ютерні системи та мережі» тощо.

Вона не хотіла ховати бізнес у тіні, а тому прийняла рішення – зареєструватися як ФОП та відкрити власну SMM-агенцію «ТАР-ТАР». Справи у Єлизавети Сергіївни йшли добре, однак з’явилося нове завдання: «Наразі зі зростаючим попитом справлятися одній нереально, тому я вирішила розвиватися як підприємниця та надавати роботу іншим, а саме працевлаштувати двох працівників».

Тоді вона й вирішила взяти участь в урядовій грантовій програмі «Власна справа», яка допомогла б фінансово втілити її бізнес-ідею у життя.

Підприємниця взялася до роботи: розробила бізнес-план, подала заявку на участь у програмі на порталі ДІЯ, пройшла успішно всі етапи та отримала позитивну відповідь. Сьогодні Єлизавета Тарубарова продовжує розвивати власний бізнес і за грантові кошти планує придбати необхідну техніку: ноутбуки, мобільний телефон, студійне світло, проєктор, офісні меблі та інше. Наразі грантерка уже має домовленість із SММ-фахівцями, які готові працювати у команді.Фото без опису

«Одній завжди складніше втілювати мрії у життя, а тому добре, коли є підтримка та допомога від держави. Разом ми втілюємо плани у життя», – прокоментувала переможниця програми «Власна справа».

Бажаєте започаткувати бізнес, але досі вагаєтесь? Більше інформації про грантову програму «Власна справа» можна дізнатися тут.

Отримати консультацію щодо умов надання мікрогранту на створення та розвиток власної справи за телефоном +38 (093) 478 70 81 або пишіть нам у Telegram.

Щоб взяти участь перейдіть на портал Дія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь