A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з селищним головою

Дата: 18.11.2023 15:40
Кількість переглядів: 252

16 листопада 2023 року раптово обірвалося життя голови Устинівської селищної територіальної громади Пенькова Ігоря Олександровича.

18 листопада жителі громади, представники колективів, керівництво Кропивницької РВА, Кіровоградської облради, голови сусідніх територіальних громад, колеги, друзі, рідні та близькі провели в останню путь непересічну людину, очільника громади, авторитетного керівника.

Траурний кортеж з моря квітів і людей пройшов вулицями рідного селища Ігоря Олександровича, де він народився, навчався, працював та знайшов свій останній спочинок.

Пеньков Ігор Олександрович народився 14 квітня 1969 року в Устинівці. Закінчив місцеву середню школу. Служив в армії. Окремою сторінкою його життя стала служба у складі контингенту радянських військ в Республіці Афганістан.

З 5 листопада 1987 по 23 серпня 1988 року він виконував інтернаціональний обовязок у складі обмеженого контингенту радянських військ в Афганістані, учасник бойових дій. За період служби Ігор Олександрович Пеньков отримав ряд нагород, серед яких медаль «За відвагу».

 

Закінчив Кіровоградський кооперативно-комерційний технікум імені М. П. Сая. З 1993 по 2010 рік ніс службу в Устинівському районному відділі міліції. Звільнився зі служби у званні майора в зв’язку з обранням селищним головою.

Ігор Олександрович двічі обирався головою Устинівської селищної ради. Втретє, в жовтні 2020 року люди довірили йому очолити обєднану територіальну громаду.

Він був прихильником реформи місцевого самоврядування, мав авторитет досвідченого керівника, вмілого управлінця, був відповідальним очільником громади. Він знав ціну життя і прагнув зробити все, щоб встигнути якнайбільше. Але не встиг...

Важко повірити, ще важче осягнути, що поряд не буде надійного, впевненого, чуйного, щирого, чесного, справедливого колеги, друга, який переймався інтересами простих людей, працівників і жителів громади, надавав волонтерську допомогу військовим, що захищають суверенітет нашої держави, з особливою увагою та теплотою ставився до військовослужбовців, ніколи не відмовляв у допомозі, цінував їхню дружбу.

Світлий спомин про добрі справи людини і громадянина Ігоря Олександровича Пенькова та внесок у розвиток громади завжди житиме у серцях тих, хто його знав, любив і поважав.

Вічна пам’ять.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь