Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Нарада у секретаря селищної ради

Дата: 27.11.2023 16:51
Кількість переглядів: 154

Сьогодні, 27 листопада 2023 року, під головуванням секретаря селищної ради Любові Омельченко відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальників відділів та секторів селищної ради, а також керівників підпорядкованих комунальних установ.

В ході наради присутні обговорили ряд нагальних поточних питань, серед яких :

 - стан готовності комунального господарства Устинівської громади до роботи за несприятливих погодних умов в зимовий період. Орешечко Є. – начальник відділу комунальної власності, містобудування та архітектури,  житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища та благоустрою доповів, що з метою забезпечення безперервного руху та його безпеки при виникненні складних погодних умов будуть проводитися роботи з посипання доріг місцевого значення від ожеледиці піщано-сольовою сумішшю працівниками КП «Комунальник». Як правило, на допомогу у розчищенні від снігових заметів автошляхів у населених пунктах старостинських округів приходять агровиробники.

Щодо забезпечення новорічними подарунками дітей пільгових категорій та талановитих вихованців мистецької школи доповіли начальники відповідних відділів.

За результатами наради секретарем селищної ради надано ряд доручень керівникам структурних підрозділів  на поточний тиждень.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь