A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Устинівській селищній ради

Дата: 05.12.2023 14:30
Кількість переглядів: 206

05 грудня 2023 року відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Устинівській селищній раді

з питань роботи з внутрішньо переміщеними особами під головуванням керівника  Координаційного центру підтримки цивільного населення при Устинівській селищній раді – заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів СІВОВОЇ Наталії.

На засіданні Координаційного центру розглянули питання щодо надання послуг у сфері зайнятості внутрішньо переміщеним особам.

Начальник Устинівського відділу Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості ХОХУЛЯ Алла проінформувала присутніх про основні програми та послуги, спрямовані на сприяння у працевлаштуванні переселенців на новому місці. Звернула увагу на те, щоб скористатися деякими послугами, не обов’язково реєструватися в центрі зайнятості. Це, зокрема – підбір роботи, профорієнтаційні послуги, отримання ваучера на навчання тощо.

Також обговорили роботу комунального некомерційного підприємства «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Устинівської селищної ради з внутрішньо переміщеними особами.

Директор комунального підприємтва САПРИКІНА Любов повідомила, що розгалужена мережа амбулаторій та фельдшерських пунктів забезпечує доступність населення до послуг первинної медичної допомоги. Лікарі Центру надають всі види первинної медичної допомоги на підставі укладених декларацій, у тому числі внутрішньо переміщеним особам, які звертаються в заклад.

Так, протягом січня – листопада 2023року до медичного закладу звернулася 1271  переміщена особа.

Крім цього, директор повідомила присутніх, що лікарями закладу виписуються електронні рецепти ВПО на лікарські засоби  за програмою «Доступні ліки», для лікування серцево-судинної системи, легеневої системи та інсулін.

За підсумками засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення відповідні структурні відділи та комунальні установи селищної ради отримали доручення, які спрямуванні на підвищення ефективності по  роботі з внутрішньо переміщеними особами.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь