A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Розширюємо програму єВідновлення: подати заяву про допомогу за пошкоджене житло можна на порталі Дія, через ЦНАП та нотаріусів

Дата: 11.12.2023 15:03
Кількість переглядів: 136

Ще більше українців зможуть скористатися програмою єВідновлення. Відтепер подати заяву про отримання виплат за пошкоджене житло можна на порталі Дія, а також через  ЦНАП або нотаріуса. Раніше зробити це можна було лише через застосунок.  

Завдяки оновленню отримати виплати на ремонт пошкоджених домівок зможуть громадяни, які раніше не могли скористатися послугою. Наприклад, люди з інвалідністю або неповнолітні, які не можуть самостійно подати заяву. У ЦНАП або через нотаріуса зробити це можна від імені вповноваженого представника. 

Подати заяву про отримання допомоги можна через будь-який ЦНАП на підконтрольній території України. А не лише той, який розташований у громаді, де розміщене пошкоджене житло. 

Для подання заяви через ЦНАП чи нотаріуса право власності на житло має бути зареєстроване в Державному реєстрі речових прав. 

Крім того, відтепер громадяни зможуть подати заяву про одержання компенсації за програмою єВідновлення через портал Дія. Це можна зробити в розділі Земля, будівництво, нерухомість.

Нагадаємо, з моменту запуску програми єВідновлення українці вже подали понад 62 тисячі заяв про отримання фінансової допомоги за пошкоджене майно. З них 26,5 тисяч заявників отримали виплати на відновлення домівок.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь