Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Геліосистема для Устинівського садочка

Дата: 29.12.2023 17:03
Кількість переглядів: 82

Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження, за допомогою GIZ, Німеччина, уряду Швейцарії та НАК "Укрсвітлолізинг" на початку листопада цього року був оголошений конкурс "Енергія Сонця для діточок». Даний проєкт націлений на забезпечення дошкільних закладів освіти безперебійним гарячим водопостачанням шляхом встановлення геліосистем. Проект передбачав відбір 18 садочків, які обладнають сонячними системами для безперебійного постачання гарячої води протягом всього року.

Устинівською селищною радою було ініційовано взяття участі у даному конкурсі та доручено начальнику відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, начальнику відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природнього середовища та благоустрою та директору Устинівського закладу дошкільної освіти підготувати необхідні документи.Фото без опису

Результатом спільної та злагодженої роботи відділів та закладів Устинівської селищної ради є відбір Устинівського закладу дошкільної освіти як переможця конкурсу серед більше як 120 учасників з усієї нашої країни.

Участь у конкурсі стала можливою завдяки впровадженню Устинівською селищною радою системи енергоменеджменту в громаді, адже це було однією з основних вимог участі у конкурсі.

Реалізацію проекту очікуємо у першому півріччі 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь