Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ГУРТОМ ЛЕГШЕ І НЕГОДУ ДОЛАТИ!

Дата: 18.01.2024 11:10
Кількість переглядів: 62

Початок 2024 року розпочався з випробування негодою Устинівської селищної громади на міцність.

Сильна ожеледь скувала дороги, дерева, пошкодила наземні комунікації. В Новоігорівському старостинському окрузі було відсутнє електропостачання, водозабезпечення, телефонний зв’язок, інтернет, місцями були перекриті дороги стовбурами повалених дерев…

Проте, незважаючи на погодні катаклізми, спільними діями керівництва і працівників  ПСП «Димитрово», представниками Устинівської селищної ради та небайдужими жителями громади всі ці негаразди були усунені в найкоротший термін.

Завдяки депутату Устинівської селищної ради О.М. Середенку та працівникам ПСП «Димитрово» було розчищено дороги від села Золотарева до сіл Новоігорівка та Мар’янівка від завалів дерев, що дало змогу підвозити  продукти харчування, а в селі Мар’янівка використовувати пересувний генератор для зарядження мобільних телефонів, тощо.

Мешканці села Тирлова Балка, які були позбавлені централізованого водопостачання, потерпали від недостачі питної води. Проблема була вирішена шляхом підвозу води до домівок трактором з цистерною, які надало ПСП «Димитрово».

В селі Новоігорівка під час відновлення електропостачання працював пункт незламності, де мешканці округу мали змогу зігрітись гарячими напоями, поїсти смаколиків, зарядити мобільні телефони та павербанки.

Робітники ПСП «Димитрово» з допомогою місцевих мешканців відновили електропостачання частини вулиці Димитровська та стаціонарного поштового відділення села Новоігорівка.

Слід відмітити роботу електриків, працівників телефонних мереж та дротового інтернету, які, незважаючи на погодні умови, відновили роботу головних мереж електропостачання та інтернету.

Я, як староста Новоігорівського старостату, щиро вдячний небайдужим жителям громади за надання допомоги у подоланні наслідків негоди, а саме: Середенку О.М., Тертичному Р.А., Литвиненко М.В., Шеховцову В.В., Кибукевичу В.М., Поліщук С.О., Трофимович С.П., Гуйван І.В., Бондар О.В., Прокопчук А.А., Парфенюк О.О., Усач В.О., Рогаль І.В., Карлюку О.М. та іншим.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь