A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

Дата: 08.02.2024 10:39
Кількість переглядів: 144

Талант і творча особистість стають сьогодні запорукою інтелектуального розвитку країни, а також є фактором національного престижу. Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін – це визнання обдарувань учнів, їх знань, предметної компетентності, навичок пізнавальної та творчої активності.

У січні-лютому відбувається обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. Доєдналися, цьогоріч, до такого важливого виду змагань і учні закладів освіти Устинівської селищної територіальної громади. І ось маємо перші результати. На підставі рішення журі ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, наказом директора департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації затверджено списки переможців та нагороджених дипломами департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА.

Серед переможців – наші учні, здобувачі освіти Устинівського ліцею Устинівської селищної ради - нагороджені дипломами ІІІ ступеня: Коваль Софія, учениця 8-а класу та Лещенко Ганна, учениця 10-б класу - олімпіада з історії (вчитель Майборода Дмитро Віталійович); Денисенко Олександра, учениця 10-б класу - олімпіада з біології (вчитель Шелевер Альона Миколаївна).

Щира подяка учням та їх наставникам за високу результативність та гідне представлення нашої громади, батькам – за  підтримку в цей нелегкий час. Успіхів та нових перемог!Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь