A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Сорок шоста сесія селищної ради

Дата: 12.02.2024 15:27
Кількість переглядів: 116

9 лютого за участі 18 депутатів секретар селищної ради Любов Омельченко провела чергову сорок шосту сесію селищної ради восьмого скликання. Рішення приймались оперативно, у переважній більшості підтримано проекти постійних комісій ради.

Затверджено заключний звіт про результати виконання цільової програми оздоровлення і відпочинку дітей та підлітків Устинівської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки» за 2023 рік. Через воєнний стан в Україні програма в минулому році не працювала. Діти пільгових категорій нашої громади не оздоровлювались і за кошти держбюджету.

Затверджено також звіт про виконання програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб Устинівської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки за 2023 рік. З місцевого бюджету оплачувалось харчування дітей із сімей ВПО у школах і дитсадках (226 тис. грн.)

Затверджено фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Устинівська лікарня» на 2024 рік, який представив директор КНП Василь Резнік. Так, на рік передбачено доходи в сумі 19820 тис. грн., у т.ч. 14914 тис. – за надання медичних послуг від НСЗУ, 4148 тис. – із місцевого бюджету громади, 500 тис. – від платних послуг медзакладу. Із запланованих видатків 19820 тис. на заробітну плату передбачають витратити 12359 тис. грн., оплату компослуг та електроенергії – 3978 тис. грн. 

Затверджено Програму підтримки Устинівською селищною територіальною громадою Збройних Сил України на 2024 рік. Заплановано надання субвенцій на придбання антидронових рушниць (1564 тис. грн.) для військових частин, в яких служать наші земляки. 

На сесії не прийнято рішення про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату Устинівської селищної ради та її виконавчих органів.

З метою економії коштів і кращої організації роботи передбачалось замість посад 2 заступників селищного голови ввести посаду першого заступника, вивести посаду спеціаліста І категорії земельного відділу та опалювача приміщення. Під час голосування голоси розділились, жодна не набрала необхідної більшості. 

Депутати одноголосно підтримали зміни до цьогорічного бюджету, які представила начальник фінансового відділу селищної ради Наталія Костянецька. Враховуючи пропозиції бюджетної комісії, видаткову частину бюджету громади збільшено на 16 428,5 тис. грн. за рахунок вільного залишку, який склався станом на 1 січня ц.р.. При цьому 13215,5 тис. грн. спрямовують на освітню галузь, 1325 тис. грн.. – на фінансування програми соціального захисту населення. 1564 тис. грн. передбачено на субвенції військовим частинам ЗСУ відповідно до звернення.

Розглянуто 13 земельних питань.  

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь