Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Про зустріч з переміщеними особами

Дата: 14.02.2024 13:35
Кількість переглядів: 91

Відділом соціального захисту та охорони здоров’я населення Устинівської селищної ради 13 лютого 2024 року була організована зустріч з внутрішньо переміщеними особами, які проживають на території селища, з метою інформування даної категорії про зміни у призначенні допомоги та про надання послуг у сфері зайнятості.

В заході взяли участь начальник Устинівського відділу з питань призначення та виплати державних соціальних допомог управління соціального захисту населення Кропивницької районної військової адміністрації та начальник Устинівського відділу Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

ШАРУН Ірина, начальник Устинівського відділу з питань призначення та виплати державних соціальних допомог управління соціального захисту населення Кропивницької районної військової адміністрації, проінформувала присутніх про зміни при призначенні допомоги переміщеним особам з 01 лютого 2024 року.

Вона зазначила, що виплату допомоги всім ВПО, які отримували її до 1 лютого, автоматично буде продовжено до 1 березня (без додаткового звернення). Звертатись по перепризначення допомоги для ВПО з 1 березня родини можуть вже, починаючи з 1 лютого 2024 року.

Начальник Устинівського відділу Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості ХОХУЛЯ Алла ознайомила присутніх внутрішньо переміщених осіб з основними програмами та послугами, які спрямовані на сприяння у працевлаштуванні на новому місці. Звернула увагу на те, щоб скористатися деякими послугами, не обов’язково реєструватися в центрі зайнятості. Це, зокрема – підбір роботи, профорієнтаційні послуги, отримання ваучера на навчання, надання грантів для створення або розвитку власної справи тощо.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь