A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вшанували пам’ять воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 15.02.2024 15:08
Кількість переглядів: 73

Сьогодні, 15 лютого 2024 року, в День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, працівники Устинівської селищної ради на чолі з секретарем селищної ради Любов Омельченко пройшли урочистою ходою до пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам в центрі селища, щоб віддати шану загиблим українським захисникам, з покладанням квітів.

В заході взяли участь голова  Ради воїнів-інтернаціоналістів Устинівської територіальної громади Василь Заболотній, начальник Устинівського РТЦК та СП Павло Гапонов та помічник - консультант депутата Верховної Ради України Мурдія Ігоря.

Виступаючі зазначили, що час не спроможний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади відваги та бойового братерства десятків тисяч синів і дочок України.

Афганістан… Ця назва викликає біль і співчуття. Співчуття тим, хто втратив рідних, що поклали своє життя в бойових діях на території іншої держави. Біль за тих, хто назавжди залишився молодим, повним сил, енергії і мрій. Не згасне це горе, допоки живі діти, батьки, брати і сестри загиблих синів України.

В цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю героїв – учасників бойових дій на території інших держав, які віддали свої життя під час виконання військового обов'язку.

ВІЧНА ПАМʼЯТЬ усім нашим героям СЬОГОДЕННЯ!

Вічна слава всім, хто бореться за свободу нашої країни!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь