A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Заходи з нагоди Дня єднання в закладах освіти

Дата: 20.02.2024 11:53
Кількість переглядів: 97

День єднання – молоде свято. Українці відзначають його втретє. Під час війни це свято має особливий сенс: українці мають бути згуртовані як ніколи. Історичні випробування, які постали перед Україною й українцями, вимагають від нас монолітної єдності та рішучих дій.

З нагоди свята в закладах освіти громади проведені наступні тематичні заходи: флешмоб "Єднаємось нині задля миру в Україні»,  заняття «Україно, твоя сила в єднанні!», «Україна єдина», «В єдності – наша сила», проведено єдину класну годину «День Єднання».Фото без опису

 В Устинівській філії  відбувся фестиваль патріотичної пісні «Мелодія єднає, на мир надихає!». Головна тема виконаних композицій - ніхто і ніколи не забере у нас нашу свободу, волю, батьківську хату, рідну землю і мову! В єдності – наша сила! Одночасне виконання Гімну України об’єднало всю шкільну родину. Журі фестивалю оцінювало вокальну майстерність, сценічну культуру, відповідність представленого репертуару віковим категоріям. Переможці отримали дипломи та подяки за яскраве представлення своїх композицій.

Наближаємо перемогу разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь