A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Захід до 80-ї річниці визволення Устинівщини

Дата: 13.03.2024 16:51
Кількість переглядів: 106

Сьогодні, 13 березня, з нагоди 80-річчя з дня визволення Устинівщини від німецько–фашистських загарбників, відбулася урочиста хода алеєю Устинівки, яку очолила секретар селищної ради Любов Омельченко. В ході взяли участь заступник селищного голови, начальник сьомого відділу Кропивницького РТЦК та СП, працівники селищної ради, представники  комунальних закладів.

Біля меморіалу загиблим у Другій світовій війні відбувся мітинг та церемонія покладання квітів. Присутні вшанували пам'ять та згадали героїв, які у роки Другої світової війни ціною власного життя виборювали мир та спокій на українській землі.

Сьогодні найкращі сини Устинівщини теж воюють за свободу, мир та майбутнє України з російським агресором, який має на меті знищити все українське: мову, пам’ять, культуру, націю.

Ми вдячні захисникам, хто боронив і боронить зараз нашу землю від ворогів, вшановуємо пам’ять полеглих у боротьбі за життя і свободу України, усіх невинних жертв, чиї життя обірвала війна, хвилиною мовчання.

Вічна пам’ять і слава загиблим воїнам-землякам!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь