A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Реалізація на території громади пілотного проєкту імплементації міжнародних стандартів правосуддя, дружнього до дитини

Дата: 19.03.2024 10:41
Кількість переглядів: 46

Виконуючим обов’язки начальника Кропивницького районного сектору  №6 філії Державної установи «Центр пробації» у Кіровоградській області Віктором ПІНЧУКОМ проведено робочу зустріч начальником служби у справах дітей Устинівської селищної ради Аліною БАСАЙ, щодо  реалізації пілотного проєкту імплементації міжнародних стандартів правосуддя, дружнього до дитини.Фото без опису

Фото без опису

Було обговорено спільний Алгоритм взаємодії уповноважених органів з питань пробації та служб у справах дітей, детально розглянуто механізм допомоги не лише неповнолітньому, якого засуджено до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі, а й членам його сім’ї.

Російська збройна агресія поставила нові виклики перед усіма державними інституціями, що захищають права дітей. Серед них - внутрішньо переміщені діти, зростання кількості дітей, які залишилися без батьківського піклування, обстріли, проблеми з доступом до офлайн-освіти, соціальна та економічна напруга. При цьому робота проводиться з найвразливішими категоріями – дітьми, чиє дорослішання співпало з реаліями боротьби з агресором.

За результатами зустрічі визначено основні пріоритети у роботі з неповнолітніми клієнтами пробації та закладено основу для подальшої співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь