Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Зустріч ініціативної молоді з владою

Дата: 24.04.2024 11:34
Кількість переглядів: 44

24 квітня відбулась робоча зустріч ініціативної молоді євроклубу «Мрія» комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» із секретарем Устинівської селищної ради Любов’ю Омельченко та начальником відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Іриною Кам’яною.

На заході обговорили європейський зелений курс, можливості його реалізації в нашій громаді. Адже реалізація європейського зеленого (ЄКЗ) курсу створює для України низку стратегічних можливостей для розвитку, матиме великий вплив на економічне та соціальне життя. Розглянули такі питання, як складові частини зеленого курсу: чиста безпечна і доступна енергія, альтернативні види електроенергії (зокрема сонячні батареї); можливості переходу на циркулярну економіку; енергоефективне будівництво та реконструкція у нашій громаді; сталий та розумний транспорт. Особливу увагу звернули на збереження та відновлення біорізноманіття нашої громади, зокрема розмова йшла про Монастирище та інші заказники, лісові насадження нашого краю. Особливу увагу звернули на справедливу, здорову та екологічну система продовольства, поговорили про сільське господарство та бізнес у нашій громаді, а також про забруднення довкілля та посилення кліматичних амбіцій.

Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері – кожен зміг висловити своє бачення та власну думку, дізналися про плани та перспективи розвитку нашої громади в цьому напрямку та отримали запрошення долучитися до створення еко-інсталяції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь