Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Устинівське відділення

Інформування про дезінфекцію криниць

        Устинівське районне лабораторне відділення інформує про проведення робіт, щодо  знезараження води в колодязях громадського користування  Устинівської селищної ради.

17:26:02 10.04.2021

Дезінфекція води

                   Використання води для пиття є однією з найважливіших потреб людини. Але треба пам’ятати, що вода може бути одним із факторів передачі інфекційних захворювань, в першу чергу – кишкових інфекцій. Крім кишкових інфекцій, через питну воду можуть передаватися також захворювання на туляремію, лептоспіроз, сибірську виразку і інші інфекційні захворювання.         

14:40:26 08.04.2021

Обережно кліщі

        Кліщі є переносниками збудників вірусних, риккетсіозних, бактеріальних захворювань людей і тварин. Серед людей вони поширюють іксодовий кліщовий бореліоз (хворобу Лайма). У природі сезонна активність кліщів спостерігається з березня по листопад, має два виражених  піки активності: квітень – травень та  серпень -вересень.

14:47:02 07.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь