Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Криничуватський старостинський округ староста Хрущ В.В.

Вдячні за подарунок

   Староста Криничуватського старостинського округу В.Хрущ та директор Криничуватського НВК Ж.Василюк щиро дякують орендарю Калмикову О.О. за придбання телевізора для учнів 1 класу. Завжди приємно відчувати турботу від людей, які вболівають за розвиток нашої території, а особливо коли ця турбота стосується наших дітей – майбутнього громади.

13:21:31 13.01.2022

Різдвяне привітання

За ініціативи настоятеля храму Святої Олександри  отця Сергія, в селі Лебединому відбулося святкове дійство з нагоди Різдва Христового. Гарно звучали колядки у виконанні сестричок Анни, Дарії, Тамари Гончаруків, Любові Завадської та Марії Бобик.

13:58:20 10.01.2022

Засяяли вогнями

У селах Криничуватського старостинського округу відбулися  урочисті  відкриття новорічних ялинок. Працівники клубів та бібліотек підготували веселі розважальні програми, діти співали, розповідали вірші.  Новорічні ялинки засяяли вогнями під гучні оплески та радісні дитячі вигуки. Кожна дитина отримала солодощі від Діда Мороза, а найголовніше хороший настрій. Всі бажаючі мали змогу зафіксувати миттєвості гарного настрою свята у фотозонах. Свято відкриття ялинки закінчилось, а чарівна красуня-ялинка буде радувати жителів старостату аж до завершення новорічних та Різдвяних свят.

10:41:26 30.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь