Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Криничуватський старостинський округ староста Хрущ В.В.

Завезено щепу певним категоріям громадян

В ході проведення благоустрою території села Криничуватка було здійснено вирубку порослі акації на узбіччі дороги. Працівниками КП «Комунальник» Устинівської селищної ради поросль  перероблено на щепу (всього 8 причепів), яку завезено для опалення будинків сім’ї загиблого захисника та сім’ям військовослужбовців Збройних Сил України.

13:30:01 29.12.2023

Вітаємо з поважним ювілеєм!

22 жовтня 2023 року своє 90-річчя відзначила Фицайло Олександра Володимирівна, жителька села Новокиївка Криничуватського старостинського округу.

09:51:48 23.10.2023

Благодійний концерт в селі Криничуватка

За підтримки селищного голови І. Пенькова, міського голови Долинської ОТГ Є. Звіздовського, худ. керівника О.Каратєєвої, 22 вересня в селі Криничуватка відбувся патріотичний благодійний концерт на підтримку Збройних сил України за участю артистів Долинської громади.

09:43:30 25.09.2023

Роботи з благоустрою в Криничуватському старостинському окрузі

На території Криничуватського старостинського округу Устинівської селищної територіальної громади  постійно дбають про благоустрій своїх населених пунктів. Щоп’ятниці працівники старостату та відділу культури проводять роботи із благоустрою території: поливають саджанці,  доглядають  клумби, прибирають вулиці.

15:40:45 22.09.2023

Привітали ювілярку

Сьогодні, 03 липня  привітали  жительку с.Лебедине Криничуватського старостинського округу Григор Галину Олександрівну зі значною подією -  95-річним ювілеєм! Бажаємо, щоб кожен день Ви зустрічали з радістю, з усмішкою та добрим настроєм, бажаємо неймовірно міцного здоров'я і благополуччя, розуміння і міцної любові близьких, достатку і довгих років життя.

17:25:08 03.07.2023

Бінокль для військових від дітей громади

Діти Криничуватського старостинського округу вирішили допомогти Збройним Силам України. Дякуючи пожертвам небайдужих мешканців вони  зібрали кошти, яких вистачило на придбання бінокля військовим.

11:51:17 03.10.2022

Моє село найкраще на землі

Щоб рідне село Криничуватка було  квітучим, затишним та привабливим у любу пору року, працівники Криничуватського старостинського округу висадили цибулини багаторічних квітів, які будуть милувати око жителів та гостей села  наступної весни.

14:45:55 15.09.2022

На часі – взаємодопомога!

Наразі такий час, коли дуже важливий і відчутний взаємозв'язок та взаємодопомога  людей. Більшість жителів села Лебедине відгукнулися своїм посильним внеском в добрі справи, щоб підтримати Збройні Сили України. Неодноразово готували м'ясні вироби для наших захисників, випікали для них різні смаколики.

17:09:54 09.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь