A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Щорічна Всеукраїнська акція «За чисте довкілля»

Дата: 10.03.2021 14:57
Кількість переглядів: 835

Шановні жителі громади!

Навесні починається наймасштабніше прибирання країни. Більшість наших громадян долучається до масових заходів за місцем проживання, метою яких є прибирання зелених зон та благоустрій територій. Тож проведення у березні-травні щорічної Всеукраїнської акції “За чисте довкілля” стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища, адже всі ми хочемо жити в містах і селах, де ошатні будинки, чисті й затишні вулиці, доглянуті пам’ятники,  впорядковані зелені зони і квітники.

Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення громади до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких вони проживають. Вона покликана спільними зусиллями громади, влади, соціальної сфери та громадських організацій зробити територію громади  чистішою та затишнішою.

Таким чином, упродовж квітня – травня 2021 року відбудеться ціла низка заходів з благоустрою, покращення санітарного стану довкілля та озеленення населених пунктів, здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних  майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок міського транспорту.

Здійснення заходів з озеленення, благоустрою і очищення територій навчальних закладів громади відбувається із залученням до цієї роботи учнівської молоді.

Для підтримання належного санітарного стану на закріплених та прилеглих територіях в рамках акції просимо долучитися підприємства, організації, установи, суб’єктів підприємницької діяльності різних форм власності, торгівлі та сфери послуг.

Кожен повинен розуміти, що чистота території громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.

 

   З повагою

  Селищний голова                                                                                                Ігор ПЕНЬКОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь