A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

тренінг «Оптимізація медичної допомоги ВІЛ+ м.Кропивницький та Кіровоградської області. Добровільне консультування і тестування на ВІЛ»

Дата: 22.03.2021 11:29
Кількість переглядів: 462

          18 березня 2021 року за сприяння селищного голови Ігоря ПЕНЬКОВА  центром надання соціальних послуг Устинівської селищної ради був організований  тренінг «Оптимізація  медичної  допомоги ВІЛ+  м.Кропивницький та Кіровоградської області. Добровільне консультування і тестування на ВІЛ» , який успішно провела керівник благодійної організації «Сто відсотків життя в м. Одеса» Алла ХОДАК.  Учасниками  заходу стали:  центр надання соціальних послуг,  відділ соціального захисту населення і праці, сектор служби у справах дітей, відділ освіти,  сім'ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради, КЗ НВО «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Устинівської селищної ради», філія «Устинівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів».  Тренер заходу Алла ХОДАК розкрила основні теми навчального плану тренінгу : роль ДКТ у профілактиці ВІЛ/СНІДу, епідситуація у світі, Україні та Кіровоградському регіоні, етичні та соціальні аспекти епідемії, шляхи передачі ВІЛ, вірусні гепатити, туберкульоз, навички ефективної комунікації, навички консультанта, предтестове консультування, стигма і дискримінація уразливих груп населення, феномен згорання.

   Учасники тренінгу отримали методичні матеріали на електронних носіях з даної тематики та сертифікати, які засвідчили про успішне закінчення тренінгу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь