A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ГОРОД НА ПІДВІКОННІ В УСТИНІВСЬКОМУ ДНЗ

Дата: 29.03.2021 16:10
Кількість переглядів: 1057

      Загалом, міні-город - це заняття захоплююче і корисне. Вирощування овочів в дитячому садку розвиває допитливість і спостережливість у дітей, навички дослідництва, розширює уявлення про те, як доглядати за рослинами в кімнатних умовах, узагальнює знання про необхідність світла, тепла, вологи, грунту для росту рослин, розвиває пізнавальні, творчі здібності вихованців. Город на підвіконні в Устинівському ДНЗ став гарною підмогою та помічником у вихованні у дітей екологічної культури, створення правильного ставлення до живої природи.

        Зимові городи вихователі та дітки дошкільного закладу влаштували з великою вигадкою: оформили його у вигляді ферми, сільського подвір′я, фрагменту улюбленої казочки «Ріпка», декорували будівлями і декоративними аксесуарами (в городі порається господиня, охороняє посіви городнє опудало, радують око колодязь, господарство з домашніми тваринами, клумба з квітами,  птахи і бджоли).

       Ось так в ігровій формі виховується в дітях працелюбність, дбайливе ставлення до рослин, бажання виростити овочі своїми руками.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь