A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дезінфекція води

Дата: 08.04.2021 14:40
Кількість переглядів: 510

                   Використання води для пиття є однією з найважливіших потреб людини. Але треба пам’ятати, що вода може бути одним із факторів передачі інфекційних захворювань, в першу чергу – кишкових інфекцій. Крім кишкових інфекцій, через питну воду можуть передаватися також захворювання на туляремію, лептоспіроз, сибірську виразку і інші інфекційні захворювання.         

        З метою попередження виникнення захворюваності серед користувачів криничної води – весною та восени треба проводити такі необхідні важливі заходи, як профілактичне знезараження.          

        Після проведення санації  колодязя бажано провести лабораторний контроль якості питної води на санітарно-хімічні та мікробіологічні показники, які регламентують  Державні санітарні норми та правила «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» (ДСанПіН 2.2.4-171).

 

Роботи та послуги у сфері забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення:  проведення дезінфекції води, зрубу колодязя виконуються Устинівським районним лабораторним відділенням на договірній основі.

 

ПАМЯТАЙТЕ, ЩОБ БУТИ ЗДОРОВИМ НЕОБХІДНО ВЖИВАТИ ЯКІСНУ ПИТНУ ВОДУ! СЛІДКУЙТЕ ЗА УТРИМАННЯМ СВОГО КОЛОДЯЗЯ, З ЯКОГО СПОЖИВАЄТЕ ВОДУ, ТА ТЕРИТОРІЄЮ НАВКОЛО НЬОГО!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь