A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Устинівського закладу дошкільної освіти Устинівської селищної ради

Дата: 08.04.2021 15:53
Кількість переглядів: 350

ПРОТОКОЛ № 1

Засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Устинівського закладу дошкільної освіти Устинівської селищної ради

     Місце проведення: зал засідань Устинівської селищної ради. Час проведення: 11.00. Дата проведення 08.04.2021 року

Присутні: 6

Голова комісії:  Сусідко Геннадій Анатолійович - заступник селищного голови                                                                  

                          з питань   діяльності   виконавчих органів ради

Секретар комісії: Присяжнюк Антоніна Вікторівна — спеціаліст І категорії  

                          відділу  організаційно правового забезпечення та персоналу

 Члени комісії: Колісник Людмила Миколаївна — головний спеціаліст

                        відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради  

                         Мудрак Сергій Володимирович   - головний спеціаліст відділу

                         освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради 

                         Мулява Олена Олександрівна- начальник відділу організаційно

                          – правового забезпечення та персоналу

                          Сербіненко Олександр Миколайович   - начальник відділу

                          освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради 

       Вів засідання голова комісії  Сусідко Геннадій Анатолійович

 

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

         1. Про встановлення строку прийняття документів від oci6, які виявили бажання взяти участь в конкурсі.

         2. Про затвердження  вимог до претендента  з урахуванням встановлених законодавством вимог на заміщення вакантної посади директора Устинівського  закладу дошкільної освіти Устинівської селищної ради.

       3. Про затвердження та оприлюднення оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Устинівського закладу дошкільної освіти Устинівської селищної ради.

        

ГОЛОСУВАЛИ про затвердження порядку денного:

 «За» - 6 «Проти» - 0 «Утримались» -0. Рішення прийнято.

         ВИРІШИЛИ: - Затвердити порядок денний першого засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Устинівського  закладу дошкільної освіти Устинівської селищної ради.

         1. Слухали головуючого комісії: про встановлення строку прийняття документів від ociб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, який  зазначив, що відповідно до Положення «Про порядок проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника комунального закладу дошкільної освіти», затвердженого рішенням першого пленарного засідання шостої сесії восьмого скликання Устинівської селищної ради від 26.03.2021 року №206, документи для участі у конкурсі приймаються у строк не менше 20 календарних днів, але не більше 30 календарних днів, після дати оприлюднення оголошення.  Сусідко Г.А. запропонував, для забезпечення рівних умов для всіх претендентів та максимальної проінформованності населення, документи приймати  протягом 25 днів.

         ГОЛОСУВАЛИ про встановлення строку 25 днів: «За» - 6 «Проти» - 0 «Утримались» - 0. Рішення прийнято.

         ВИРІШИЛИ  - встановити дату початку приймання документів для участі у конкурсі 8 год. 00хв. 13.04.2021р.; кінцевий строк приймання документів для участі у конкурсі — 07.05.2021 до 16 год. 00хв.

         2. Про затвердження  вимог до претендента  з урахуванням встановлених законодавством вимог на заміщення вакантної посади директора Устинівського  закладу дошкільної освіти Устинівської селищної ради. 

         ВИСТУПИВ: Cусідко Г.А. який повідомив, що відповідно до п.2 ст.31 Закону України “Про дошкільну освіту”, на посаду керівника дошкільного навчального закладу може бути призначено особу, яка відповідає єдиним кваліфікаційним вимогам, а саме: є громадянином України, має відповідну вищу педагогічну освіту не нижче освітнього кваліфікаційного рівня "магістр”, "спеціаліст", стаж педагогічної роботи у сфері дошкільної освіти не менш як три роки, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов'язків. Претендент повинен знати: Закон України “Про освіту”, Закон України “Про дошкільну освіту”, нормативно-правові акти у сфері дошкільної освіти, а також концепції реалізації державної політики у сфері рефомування дошкільної освіти.

       ВИСТУПИЛА: Колісник Л. М., яка запропонувала до вимог кандидатів на посаду,  пріоритетним вважати володіння комп’ютерною технікою.

         ВИСТУПИВ: Сусідко Г.А., який запропонував врахувати дану попозицію  до ociб, які виявили бажання взяти участь в конкурсі

         ГОЛОСУВАЛИ: «За» - 6 «Проти» - 0 «Утримались» - 0. Рішення прийнято.

         ВИРIШИЛИ: Врахувати дану пропозицію та встановити вимоги до ociб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, а саме: має бути громадянином України, має відповідну вищу педагогічну освіту не нижче освітнього кваліфікаційного рівня "магістр”, "спеціаліст", стаж педагогічної роботи у сфері дошкільної освіти не менш, як три роки, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої, не перешкоджає виконанню професійних обов'язків. Претендент повинен знати: Закон України “Про освіту”, Закон України “Про дошкільну освіту”, нормативно-правові акти у сфері дошкільної освіти, а також концепції реалізації державної політики у сфері рефомування дошкільної освіти.

         3. СЛУХАЛИ: Про затвердження та оприлюднення оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Устинівського закладу дошкільної освіти Устинівської селищної ради. 

         ВИСТУПИВ: Сусідко Г.А., який зазначив, що згідно Положення «Про порядок проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника комунального закладу дошкільної освіти», затвердженого рішенням першого пленарного засідання шостої сесії восьмого скликання Устинівської селищної ради від 26.03.2021 року №206, конкурсна комісія повинна оприлюднити на офіційному веб-сайті  Устинівської селищної ради оголошення про проведення конкурсу. В даному порядку (п.4), встановлений вичерпний перелік відомостей, які необхідно висвітлити в оголошенні, а саме, в оголошенні зазначаються такі відомості: найменування і місцезнаходження закладу; найменування посади та умови оплати праці; кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до Закону України “Про  дошкільну освіту”; вичерпний перелік, кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі; дату та місце початку конкурсного відбору, його складові та тривалість; прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі. Так як, оголошення про конкурс міститься на 2 аркушах, тому запропонував, в газеті розмістити невелике  оголошеня про конкурс, а за детальною інформацією звертатися до  Устинівської селищної ради у відділ організаційно- правового забезпечення та персоналу.

         Присяжнюк А.В.  надала всім членам конкурсної комісії проект оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора     Устинівського закладу дошкільної освіти Устинівської селищної ради (додається) для ознайомлення та можливо внесення змін чи поправок.

         ГОЛОСУВАЛИ: «За» - 6 «Проти» - 0 « Утримались» - 0. Рішення прийнято.

ВИРIШИЛИ: Затвердити та оприлюднити на офіційному веб-сайті  Устинівської селищної ради та в ЗМІ оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора  Устинівського закладу дошкільної освіти Устинівської селищної ради.

Голова конкурсної комісії     оригінал підписано          Геннадій СУСІДКО

Секретар конкурсної комісії оригінал підписано         Антоніна ПРИСЯЖНЮК

Члени конкурсної комісії       оригінал підписано        Людмила КОЛІСНИК

                                                  оригінал підписано        Сергій МУДРАК

                                                  оригінал підписано        Олена МУЛЯВА

                                                  оригінал пілписано        Олександр СЕРБІНЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь