A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Всесвітній тиждень імунізації

Дата: 29.04.2021 10:28
Кількість переглядів: 381

      З 26 квітня по 2 травня 2021 року проходить 16-й Європейський тиждень імунізації (ЄТІ). Як зазначає Всесвітня організація охорони здоров’я, ЄТІ сприяє популяризації ідеї про те, що імунізація має величезне значення для профілактики захворювань і захисту життя. Кампанія спрямована на зміцнення солідарності і довіри до вакцинації як суспільного блага, яке підтримує наше суспільство і допомагає рятувати життя людей і захищати здоров'я.  

   Цього річ головною темою ЄТІ є не тільки підтримка планової імунізації, а й вакцини і вакцинації проти COVID-19. У 2020 році науковці без прецедентно швидко винайшли нову вакцину від COVID-19.

    Як і в попередні роки, ЄТІ проходить одночасно із Всесвітнім тижнем імунізації. Гасло обох кампаній: «Вакцини  зближують нас».   Як зазначає ВООЗ, вперше ЄТІ відбувся у 2005 році та став однією з найпомітніших і відомих кампаній в сфері громадської охорони здоров'я в Європейському регіоні. Взяти участь в ЄТІ запрошуються всі без винятку країни регіону. Свій внесок в тематичні заходи можуть внести установи охорони здоров'я, медичні працівники, особи, які приймають рішення і формують політику, батьки.

     Всесвітня організація охорони здоров’я нагадує, що вакцинація - це один з найефективніших з економічної точки зору втручань в сфері охорони здоров'я, наріжний камінь загального охоплення послугами охорони здоров'я і необхідна умова для того, щоб забезпечити максимально можливий рівень здоров'я для кожної людини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь