A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Про призначення житлових субсидій на неопалювальний період 2021 року: подання нових заяви та декларації - обов’язкове для всіх одержувачів субсидій!

Дата: 06.05.2021 12:56
Кількість переглядів: 298

     13. 04. 2021 до Порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21. 10. 1995 № 848, внесено зміни.

   З травня 2021 року призначення житлової субсидії (у тому числі на наступний період) здійснюється лише після подання нових заяв про призначення та надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

   Протягом травня - вересня 2021 року документи, необхідні для призначення житлової субсидії, приймаються від громадян відділом соціального захисту і праці  Устинівської селищної ради, крім визначених способів їх надання, також  у паперовому вигляді.

    Крім цього, змінами передбачено скасування функціонування районної комісії, що виносить рішення щодо призначення в окремих випадках житлових субсидій. Відтепер про виняткові ситуації громадяни будуть вказувати у бланках заяв та декларацій, які також передбачено змінити. Удосконалення порядку надання житлових субсидій населенню передбачає повний перехід на готівкову форму виплати.

     Враховуючи вищевикладене, відділом соціального захисту і праці Устинівської селищної ради  протягом травня - вересня 2021 року будуть прийматись документи, необхідні для призначення житлової субсидії, за талонною системою.

      Замовити талон на прийом до спеціаліста для надання нових заяви про призначення та надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії, можливо за телефоном громадської приймальні: 0980892309.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь