Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Про роботу робочої групи з перевірки дотримання протиепідемічних заходів

Дата: 21.05.2021 10:09
Кількість переглядів: 363

20 травня 2021 року членами робочої групи з перевірки дотримання протиепідемічних заходів в об’єктах сфери обслуговування та у громадському транспорті Устинівської селищної ради була проведена перевірка серед суб’єктів підприємницької діяльності сфери торгівлі та громадського харчування щодо здійснення протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, в ході якої проводилась відповідна роз’яснювальна робота та виявлено такі недоліки: в трьох магазинах рекомендовано поновити розмітку для дотримання дистанції, в одному закінчився дезінфікуючий засіб, в двох відсутня роз’яснювальна інформація щодо дотримання протиепідемічних заходів при вході в приміщення магазину.

Звертаємо увагу підприємців та громадян на необхідність максимального дотримання карантинних вимог для збереження життя і здоров’я жителів громади.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь