A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Підтримуємо народні традиції

Дата: 24.05.2021 10:35
Кількість переглядів: 486

З  нагоди Всесвітнього Дня вишиванки, фахівцями Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  проведено  засідання клубу для молоді на тему «Вишиванка – національна святиня». Захід пройшов за участі бібліотекаря Устинівської центральної бібліотеки Олени Ткач.

Основною метою, яку поставили собі організатори заходу, - популяризувати серед молоді народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу, а також збереження українських цінностей.

«Вишиванка – це не просто одяг, це оберіг нації. Ми вбираємось в вишиванки не тільки для краси, а ще й для того, щоб зберегти наш рід.Наші предки залишили нам у спадок величезний скарб. І ми зобов'язані не тільки не втратити цей скарб, а й примножити його та передати у спадок нашим нащадкам», - підкреслила бібліотекарка.

О. Ткач представила книжково-ілюстративну виставку «Вишиванка – символ української душі», яка дала можливість безробітним ознайомитись з історією української вишиванки, схемами орнаментів та різноманітними техніками вишивання, притаманними різним регіонам. 

Слід наголосити, що всі працівники районної філії, соціальні партнери, безробітні, які прийшли на інформаційний семінар, одягли барвисті вишиванки, що створило неповторний святковий настрій.

«Сьогодні для мене чудова нагода одягти улюблену вишиванку – символ єдності і надії. У цей травневий день я можу продемонструвати свій патріотизм і віру у краще майбутнє своєї держави. Хоча я й не маю сьогодні роботи, але я впевнена, буду працювати на рідній землі, і в цьому мені допоможе служба зайнятості. Вважаю, що нам, українцям, необхідні позитивні емоції, натхнення, налаштування на добрі думки», - говорить  Людмила Дромашко.

У свою чергу фахівці районної філії закликали незайнятих громадян до активного процесу працевлаштування, а також надали поради щодо підвищення рівня внутрішньої мотивації до досягнення власних життєвих та професійних цілей.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь