Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дитячі оздоровчі заклади приймають перших відпочиваючих

Дата: 11.06.2021 14:03
Кількість переглядів: 356

10 червня 2021 року на першу оздоровчу зміну до дитячого оздоровчого закладу “Бригантина”, що розташований в смт Новоархангельськ,  направлено 150 дітей Кіровоградської області: у тому числі 2 дітей з багатодітної сім’ї  учасника бойових дій АТОООС,  які   направлені відділом соціального захисту і праці Устинівської селищної ради.

Путівки придбано за рахунок коштів обласного бюджету -  для дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, у тому числі: дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування, дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітям з числа внутрішньо переміщених осіб, дітям, батьки яких є учасниками бойових дій, віком від 7 до 18 років.

15 червня 2021 року відділом соціальногозахисту і праці Устинівської селищної ради буде направлено 3 дітей з багатодітної сім’ї, сім’ї учасника бойових дій АТОООС  до дитячого оздоровчого закладу “Дружба”, що розташований в с. Войнівка Олександрійського району.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь