Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформаційно – роз’яснювальна кампанія EUКраїна

Дата: 15.06.2021 11:15
Кількість переглядів: 326

В Україні діє всеукраїнська інформаційно – роз’яснювальна кампанія «EUКраїна», яка розповідає про базові європейські цінності, розкриває практичний зміст євроінтеграції і ті переваги та можливості, які з’являються у житті українців завдяки інтеграції нашої країни до ЄС.

Кампанія впроваджується за ініціативи Уряду та підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні і проєкту ЄС «Association4U».

Мета кампанії - підвищити обізнаність щодо переваг євроінтеграції та продемонструвати європейські цінності на прикладах щоденного життя українців.

Завдання інформаційної кампанії EUКраїна є показ практичної вигоди, яку отримує кожний громадянин України від того, що країна починає жити за новими, високими стандартами.

Європейський вибір України відкриває нові перспективи співробітництва з розвинутими країнами континенту, надає можливості економічного розвитку, зміцнення позицій України у світовій системі міжнародних відносин. Це – найкращий спосіб реалізації національних інтересів.

Більше про кампанію «EUКраїна» та про євроінтеграцію загалом можна дізнатися за посиланням: https://association4u.in.ua/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь