A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Сьогодні ще безробітній, а завтра - військовослужбовець

Дата: 30.06.2021 14:59
Кількість переглядів: 367

            30 червня 2021 в  Устинівській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  відбувся інформаційний семінар із загальних питань зайнятості за участі  начальника віддлілення рекрутингу  та комплектування  капітана Є.Чернігова та інспектора  відділення рекрутингу та комплектування Устинівського районного територіального  центру комплектування  та соціальної підтримки О.Манастирського.

 Провідний фахівець  з питань зайнятості А. Хохуля проінформувала присутніх про права та обов’язки безробітних, основні послуги державної служби зайнятості та сучасні підходи щодо їх отримання, електронні сервіси державної служби зайнятості.

 За словами Є.Чернігова – начальника відділення рекрутингу  та комплектування, країна потребує обороноздатної армії, державою впроваджується система комплектування  особового складу військ за рахунок прийняття громадян на військову службу за контрактом. «Для зареєстрованих безробітних в центрі зайнятості – це шанс принести користь своїй країні, отримати високооплачувану легальну роботу і гідно утримувати свої родини», – наголосив Є.Чернігов.

Інспектор  відділення рекрутингу та комплектування Устинівського районного територіального  центру комплектування  та соціальної підтримки О.Манастирський, учасник АТО, з власного досвіду  детально проінформував  про умови і переваги контрактної служби.

Учасників заходу  детально ознайомили  із гарантіями, які надає держава військовим за контрактом,  проінформували про професії,  які користуються  попитом у військових частинах та   надали вичерпні відповіді на запитання.

   Фахівці районної філії продовжують проводити серед безробітних спільну з начальником відділення рекрутингу  та комплектування інформаційно-роз’яснювальну роботу, орієнтовану на залучення  кандидатів на військову службу за контрактом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь