A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Зробіть щеплення – захистіть себе та оточуючих!

Дата: 21.07.2021 13:13
Кількість переглядів: 514

   На даний час на всій території України та, відповідно, і на території Устинівської громади, проводиться вакцинація населення проти COVID-19.

   З початку вакцинації на території громади щеплено 460 чоловік, які отримали дві дози вакцини, та 250 чоловік, які отримали по одній дозі вакцини. Другу дозу вакцини, зазначені 250 чоловік, отримають після 26.07.2021 року та 09.08.2021 року, про що їх буде повідомлено.

   На території Устинівської громади вакцинацію населення здійснює КНП «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Устинівської селищної ради (директор Саприкіна Л.І.).

   Записатись на вакцинацію можна протягом робочого часу за телефонами 096-657-80-01, 097-863-32-72, 096-994-28-30, а  також у лікарській амбулаторії, фельдшерсько-акушерському пункті, сільських старост та діловодів.

   При наявності бажаючих отримати щеплення  більше як 30 чоловік, мобільною бригадою КНП «Центр професійної медико-санітарної допомоги» буде здійснено виїзд безпосередньо на територію.

   Устинівська селищна рада звертається до всіх жителів громади активно долучитись до вакцинації. Вакцинуючись, ми рятуємо не лише себе, а й тих, хто поруч з нами. Будьте свідомі за своє життя і життя рідних та близьких людей!

   Вакцинація безкоштовна!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь