A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Десята сесія селищної ради

Дата: 21.07.2021 16:53
Кількість переглядів: 438

20 липня відбулась позачергова десята сесія селищної ради, яку провів селищний голова Ігор Пеньков. У пленарному засіданні взяли участь 20  депутатів із 22. Порядок денний депутати затвердили одноголосно. Так само були одностайними і в прийнятті рішень. 

На сесії внесено зміни до цьогорічного бюджету селищної ради. Додатково спрямовано на видатки 1360 тисяч грн. за рахунок перевиконання доходної частини селищного бюджету. Із них, зокрема, 800 тисяч грн. виділено на заробітну плату КНП «Устинівська лікарня» та пів мільйона цьому ж підприємству на погашення боргу за електроенергію.         

Також розглянуто майже півтори сотні питань, пов’язаних із землею. Задоволено заяви про надання у власність присадибних земельних ділянок (городи) та для ведення ОСГ і під садівництво (раніше виділені колишніми сільськими радами), відмовлено в наданні до 2 га для ведення ОСГ, оскільки заявники не надали викопіювання і не завершена інвентаризація комунальних земель.

 Надано згоду на внесення змін до договорів оренди землі  на умовах підвищення відсотка орендної плати за ділянки комунальних земель та укладення договорів про соціальне партнерство залежно від орендованих площ. Дані кошти будуть спрямовані на розвиток територій.

 На сесії депутати заслухали інформації щодо отримання спец автомобілів для пожежної частини та автомобіля швидкої допомоги, які незабаром надійдуть в Устинівку.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь