A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва

Дата: 22.07.2021 15:48
Кількість переглядів: 477

Майже 2,4 мільйона гривень отримали бюджети Кіровоградщини від відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва за І півріччя 2021 року

 

Упродовж січня-червня у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва до бюджетів Кіровоградської області надійшло 2,36 млн гривень. З них до обласного бюджету надійшло 592,08 тис. грн.

На цей час на спеціальних рахунках місцевих рад накопичені надходження від відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництв на майже 30 млн грн (з урахуванням минулих періодів).

Фото без опису

Найбільші суми акумульовані на рахунках Петрівської (12,2 млн грн), Новомиргородської (8,46 млн грн),  Гайворонської (2,24 млн грн), Кропивницької (2 млн грн) місцевих рад Кіровоградщини.

Використано 19,1 тис. грн на заходи з виготовлення технічної документації про нормативну грошову оцінку земель населених пунктів Кропивницького району.

      

Довідково.

Відшкодуванню підлягають втрати сільськогосподарських угідь, лісових земель та чагарників як основного засобу виробництва в сільському і лісовому господарстві внаслідок вилучення (викупу) їх для потреб, не пов’язаних із сільськогосподарським та лісогосподарським виробництвом.

Відповідно до статті 209 Земельного кодексу України, кошти, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництв, використовують на освоєння земель для сільськогосподарських та лісогосподарських потреб, поліпшення угідь, охорону земель відповідно до розроблених програм і проєктів землеустрою, а також на проведення інвентаризації земель, нормативної грошової оцінки землі. Використання цих коштів на інші цілі заборонено.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь