A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Позачергова сесія селищної ради

Дата: 10.08.2021 15:26
Кількість переглядів: 1017

10 серпня 2021 року відбулась позачергова одинадцята сесія селищної ради, яку провів селищний голова  Пеньков І.О. В роботі сесії взяли участь 15 із  22 депутатів, старости  сіл Устинівської селищної територіальної громади.

         Розглянуто питання про внесення змін до програми благоустрою,  зокрема доповнено заходами: щодо оплати зовнішнього вуличного освітлення (обсяг фінансування 400 тис. грн.); поточного ремонту дорожнього  покриття (обсяг фінансування 200 тис. грн..)  капітального ремонту доріг (обсяг фінансування 2 млн. грн.)

         Внесено зміни до бюджету селищної територіальної громади на 2021 рік, а саме: затверджено субвенцію з державного бюджету на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності до Інтернету в сільській місцевості в сумі 5294,1тис. грн., передбачено співфінансування субвенції з державного бюджету на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» в сумі 125,56 тис. грн. та 12,04 тис.грн. на придбання ноутбуків для педагогічних працівників.

Відповідно до внесених змін до програми благоустрою були виділені кошти в сумі: 49, 9 тис.грн. на поточний ремонт доріг, 12,04 тис.грн. на реалізацію проекту «Активні парки – локації здорової України». 

На сесії розглянуто 64 земельні питання. Надано у власність громадянам 24 земельних ділянки. Вилучено, згідно поданих заяв, 4 земельні ділянки, надано дозвіл на розроблення проекту землеустрою по 34 ділянках.  Відмовлено у наданні згоди на укладення додаткових угод та продовження договорів оренди по двох земельних ділянках в зв’язку із рекомендацією постійної комісії селищної ради.

У «Різному» депутати ознайомлені із клопотаннями на адресу депутатів селищної ради щодо  надання фінансової підтримки КНП «Долинська ЦЛ» для придбання медичного обладнання та клопотанням дружини загиблого учасника АТО Молозовенка Віталія, Молозовенко Анни щодо надання допомоги в придбанні пам’ятника.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь