A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ТЕРМІН ДІЇ ДОВІДКИ ПРО РЕЄСТРАЦІЮ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ

Дата: 11.08.2021 11:51
Кількість переглядів: 20925

29 грудня  2015 року набрав чинності Закон України №888-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг».

Відповідно до Закону та Постанови Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 року №207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» з 04 квітня 2016 року повноваження у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування особи делеговано органам місцевого самоврядування.

Видача довідок про реєстрацію місця проживання особи (додаток 13), про реєстрацію місця перебування особи (додаток 14), про зняття з реєстрації місця проживання (додаток 16) здійснюють виконавчі органи сільської, селищної або міської ради на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці, на яку поширюються їх повноваження.

Звертаємо увагу, що довідка про реєстрацію місця проживання особи (додаток 13) є безстроковою до зміни реєстрації місця проживання.

Для отримання вищевказаної довідки (в разі необхідності), особи, місце проживання яких зареєстроване на території Устинівської громади, можуть  звернутись  у відділ «Центр надання адміністративних послуг» Устинівської селищної ради за адресою: смт Устинівка, вул. Ювілейна, 2.

При зверненні до ЦНАПу, при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу. Якщо дитина не досягла 16 років, також подається свідоцтво про народження.

Дана послуга є безкоштовною та надається в день звернення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь