A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Служба за контрактом: в Устинівці безробітні дізнавались про переваги служби в Збройних Сила України

Дата: 13.08.2021 13:53
Кількість переглядів: 450

 13 серпня 2021 в  Устинівській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  відбувся семінар з орієнтації  на службу  в Збройних  Силах  України  за участі  тимчасово виконуючого обов’язки начальника 7 відділу  Кропивницького  районного  територіального  центру комплектування  та соціальної підтримки  підполковника  А.Шевченка та інспектора  відділення рекрутингу та комплектування Устинівського районного територіального  центру комплектування  та соціальної підтримки О.Манастирського.

  Провідний фахівець А.Хохуля з питань зайнятості  проінформувала присутніх про права та обов’язки безробітних, основні послуги державної служби зайнятості та сучасні підходи щодо їх отримання, електронні сервіси державної служби зайнятості.

Семінар проводиться з метою інформування клієнтів центра зайнятості щодо умов комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом,а також може вирішити питання працевлаштування з достойним рівнем оплати праці.

 А.Шевченко поділився власним досвідом несення служби за контрактом,   розповів про державні соціальні гарантії військовослужбовцям, які проходять військову службу за контрактом, зокрема: стабільне матеріальне забезпечення, безкоштовне медичне обслуговування, обов’язкове державне страхування, право на пенсійне забезпечення при звільненні з військової служби за віком та ін.

«Для зареєстрованих безробітних в центрі зайнятості – це шанс принести користь своїй країні, отримати високооплачувану легальну роботу і гідно утримувати свої родини», – наголосив А.Шевченко.

 У свою чергу, О. Манастирський окреслив основні принципи відбору, порядку його проведення та строках військової служби. «Держава гарантує військовослужбовцям достатнє матеріальне, грошове та інші види забезпечення в обсязі, що відповідає умовам військової служби, стимулює закріплення кваліфікованих військових кадрів», – наголосив О. Манастирський.

    Фахівці районної філії продовжують проводити серед безробітних спільну з начальником віддлілення рекрутингу  та комплектування інформаційно-роз’яснювальну роботу, орієнтовану на достойних кандидатів на військову службу за контрактом.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь