A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

«Твоє здоров’я – в твоїх руках»

Дата: 19.08.2021 11:59
Кількість переглядів: 375

   Фахівцями Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості проведено засідання клубу для молоді «Назустріч успіху» на тему «Твоє здоров’я – в твоїх руках"  за участі лікаря-терапевта комунального некомерційного підприємства «Устинівський  центр первинної  медико -санітарної допомоги» Устинівської селишної ради  Леоніда Крамаренка.

  Відкрила захід провідна фахівчиня  відділу  районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  Алла Хохуля  та  надала  слово  лікарю-тарапевту.

   Леонід Крамаренко  розповів слухачам про  зусилля ,які необхідно  прикласти кожній людині щоб зберегти своє  здоровє  в сучасних умовах. Також  зупинився  про стан  ситуації  на  території  нашої  громади з  вакцинації.COVID-19 — гостра респіраторна хвороба, спричинена коронавірусом SARS-CoV-2. Передача вірусу здійснюється повітряно-краплинним шляхом. Схильні до захворювання усі категорії населення, проте найважчий перебіг відмічається у людей похилого віку та осіб, з наявними супутніми захворюваннями.

Для профілактики інфікування варто дотримуватись простих правил: носіння захисних масок , миття рук з  використанням  спиртовмісних антисептиків, дотримання    дистанцій в людних місцях.«Якщо людина вакцинована і навіть через декілька місяців знову підхопить ковід, вона перенесе його легше. А якщо людина вже один раз перехворіла і отримала ураження органів і систем, то повторне захворювання на COVID-19 частіше є важчим, тому що організм виснажений попередньою хворобою. Хвороба після вакцинації точно пройде набагато легше або навіть непомітно», - зазначив  лікар-терапевт.

   На  кінець заходу фахівчиня підкреслила ,що : «Здоров‘я – це одна з головних умов досягнення успіху в житті. Бережіть його з молодих літ, зміцнюйте й примножуйте його. Не витрачайте даремно цей безцінний скарб, дарований природою.Пам‘ятайте, що Ваше здоров‘я – у Ваших руках.»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь