Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітання селищного голови з 30-ю річницею Незалежності України

Дата: 23.08.2021 07:59
Кількість переглядів: 347

Щиро вітаю вас  з  30-ю річницею Незалежності України!

 Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою, започаткувала  нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення мати свою державу. 

30 років незалежності стали для нас випробуванням на зрілість, толерантність, патріотизм. Проте вони продемонстрували  усьому світові, що Україна зі своєю багатою культурою, історією, мелодійною мовою та працьовитими людьми  відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу. 

Нам є чим пишатися і що згадати у ці  визначні  дні.

Насамперед, найбільшою цінністю нашої країни, і безпосередньо нашої територіальної громади, є сумлінні, чесні, патріотичні громадяни, які своєю працею, добрими справами прославляють наш степовий край.

Від себе особисто та від мешканців громади хочу звернутися  зі словами щирої вдячності до тих, хто взяв  на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і з покоління в покоління передає любов до селянської праці своїм нащадкам - це хліборобські династії Абрамянів,  Петренків, Середенків.  Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя.   

Вагомим і значним внеском в економічну розбудову громади є діяльність  агропромислових підприємств, фермерів, одноосібників, підприємців, тих хто своєю працею покращує добробут громадян, допомагає у благоустрої територій громади, надає послуги жителям сіл і селища, чесно сплачує податки і тим самим забезпечує стабільне функціонування соціальної сфери.

Сьогодні ми віддаємо данину пошани працівникам освітянської ниви та охорони здоров’я. Саме ви формуєте майбутнє України та стоїте на сторожі його  здоров’я. Ви навчаєте наших дітей, цвіт нашої нації, як поважати і берегти надбане старшими поколіннями  і пишатися тим, що живемо у великій, дружній  і працьовитій родині.  

Найкращі і найтепліші слова адресуємо сьогодні нашій талановитій, розумній, життєрадісній дітворі і юнацтву. Ваші успіхи у навчанні, досягнення у змаганнях та конкурсах  дають нам впевненість , що майбутнє громади в надійних руках.

Особлива подяка людям старшого покоління, ветеранам праці, почесним громадянам громади чия мудрість та життєвий досвід допомагають молодому поколінню відроджувати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу. 

В той час коли ми маємо змогу святкувати, спокійно працювати наші воїни несуть постійну варту кордонів нашої країни. Тому найщиріші слова вдячності сьогодні ми адресуємо нашим  захисникам – ветеранам і учасникам АТО, тим хто відстояв і захистив демократичні цінності, хто не допустив ворога на нашу землю, тим хто віддав своє життя заради майбутнього України. Дякуючи вам ми можемо рухатися  вперед – до економічної стабільності та створення могутньої європейської держави.

Важливо знати всім і усвідомити кожному, що  кожен мешканець нашої громади є найціннішим скарбом у «копілці» надбань громади і тільки  в наполегливій праці наш рідний край стане  квітучим, а жителі громади щасливими і заможними.

Тож, будьмо згуртованими, тому що лише в єднанні наша сила, благополуччя і процвітання громади, здійснення мрій та сподівань.

Щиро  зичу вам, шановна  громадо, щоб мир і спокій, достаток і злагода панували у кожній українській родині. Щасливої вам долі у рідному краї і Божого благословення!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь