A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Дата: 27.08.2021 15:58
Кількість переглядів: 970

29 серпня ми з особливою вдячністю згадуємо та вшановуємо пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 Окремою сторінкою  споконвічної боротьби за територіальну цілісність  стали бойові дії  29 серпня 2014 року під м. Іловайськ Донецької області, в яких Збройні сили України  зазнали найбільших втрат за весь час проведення антитерористичної операції.  

Саме там, у полях соняхів, знову проявився генетичний код української нації – нації героїв. Під пекучим сонцем, з Україною в серці, згадавши звитягу пращурів, українці з гаслом «Свобода або смерть!» билися до останнього, гинули, але перемагали ворога своєю стійкістю і непохитністю, навіть коли потрапляли в полон.

Навіки залишаться в пам’яті інші військові операції в ході проведення антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил: оборона Донецького аеропорту, бої на Світлодарській дузі, за Авдіївку, Дебальцеве, 32-й блокпост та інші.

Приносимо найщиріші співчуття родинам загиблих воїнів. Вічна пам’ять та шана тим, кого немає з нами поряд, тим, кого забрала війна, і дякуємо  тим, хто повернувся живим.

Вічна пам’ять загиблим, слава і честь живим захисникам України!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь