Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Рейди-перевірки сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах- тривають !

Дата: 01.09.2021 11:10
Кількість переглядів: 406

      31 серпня 2021 року завідувачем сектору служби у справах дітей Устинівської селищної ради Л.Карпяк та завідувачем відділення соціальної роботи  Центру надання соціальних послуг А.Петренко, фахівцем із соціальної роботи С.Волик спільно  з інспектором сектору ювенальної превенції  Кропивницького районного управління поліції ГУНП в Кіровоградській області  В.Присяжнюком  здійснено виїзд на територію с.Березівка.

     Обстежено 3 сім’ї, які перебувають на обліку соціальних служб як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах. Зокрема учасники заходу побували в сім’ї, де за заявою матері діти тимчасово влаштовані в сім’ю патронатного вихователя. Здійснено перевірку виконання матір’ю умов договору з надання послуги з патронату.

     Також під час рейду увага батьків зверталася  на покращення умов проживання і виховання дітей, наведення належного санітарного стану в помешканнях, дотримання здорового способу життя, недопущення випадків вчинення насильства над дітьми, підготовку до нового навчального року та опалювального сезону, дотримання техніки безпеки під час користування електричними приладами в побуті та інше.

     За неналежне виконання батьківських обов’язків підготовлено та направлено матеріали для притягнення  одного з батьків до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь