A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Рейди-перевірки сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах- тривають !

Дата: 01.09.2021 11:10
Кількість переглядів: 374

      31 серпня 2021 року завідувачем сектору служби у справах дітей Устинівської селищної ради Л.Карпяк та завідувачем відділення соціальної роботи  Центру надання соціальних послуг А.Петренко, фахівцем із соціальної роботи С.Волик спільно  з інспектором сектору ювенальної превенції  Кропивницького районного управління поліції ГУНП в Кіровоградській області  В.Присяжнюком  здійснено виїзд на територію с.Березівка.

     Обстежено 3 сім’ї, які перебувають на обліку соціальних служб як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах. Зокрема учасники заходу побували в сім’ї, де за заявою матері діти тимчасово влаштовані в сім’ю патронатного вихователя. Здійснено перевірку виконання матір’ю умов договору з надання послуги з патронату.

     Також під час рейду увага батьків зверталася  на покращення умов проживання і виховання дітей, наведення належного санітарного стану в помешканнях, дотримання здорового способу життя, недопущення випадків вчинення насильства над дітьми, підготовку до нового навчального року та опалювального сезону, дотримання техніки безпеки під час користування електричними приладами в побуті та інше.

     За неналежне виконання батьківських обов’язків підготовлено та направлено матеріали для притягнення  одного з батьків до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь