A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Подяка за подаровані книги

Дата: 01.09.2021 16:53
Кількість переглядів: 463

    Чи хтось буде заперечувати, що хороша бібліотека є книжковим відображенням Всесвіту?! Мабуть, ні. Поки живе бібліотека – живе народ, адже вона – скарбниця всіх багатств духу людського. Книга здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. У гарній книзі можна знайти однодумців, з нею можна гарно провести вечір, не почуватися одиноким.

    Дарування – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Факт надходження дарів у бібліотеку – показник престижу бібліотеки, її місця в суспільному житті, яскраве свідчення опікування її долею.

    Устинівська центральна бібліотека Устинівської селищної ради щиро вдячна Королю Василю Михайловичу за подаровані книги до фонду нашої бібліотеки. Ці книги – дарунок  з власної бібліотеки почесного жителя Устинівщини Назаркевича Михайла Олександровича, який все своє життя дбайливо і з любов’ю збирав їх. Тепер ці книги поповнять фонд нашої бібліотеки.  

    Ми завжди щиро і безмежно вдячні за подаровані  книги, бо впевнені – вони стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки, допоможуть у забезпеченні освітнього процесу, відродженні культури та духовному зростанні і обов’язково знайдуть свого читача. Дякуємо усім, хто долучився до акції: «Подаруй бібліотеці книжку».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь