A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Привіт, улюблена школо!

Дата: 01.09.2021 16:55
Кількість переглядів: 843

      Першовересневого ранку  2021 року  учні КЗ «Димитровське НВО ЗШ І-ІІІ ст.» зустрілись на святково прикрашеному  подвір’ї  улюбленої школи. Сяяли посмішками обличчя, лунали веселі мелодії, майоріли барви букетів.

          Лінійка, що проходила за всіма протиепідемічними правилами, розпочалась зустріччю першокласників, яких Дівчина-Україна урочисто приймала в ряди учнів комунального закладу. Першачки із задоволенням пообіцяли старанно вчитись, товаришувати, бути чемними. Директор комунального закладу Шапошнікова Алла Анатоліївна, побажала всім успіхів та подякувала  меценатам та батьківському колективу за  постійну допомогу у вирішенні нагальних питань, що стосується ремонту та благоустрою території. На свято завітав голова Устинівської селищної ради Пеньков Ігор Олександрович, який привітав усю шкільну родину з  Днем Знань, вручив призи переможцям художнього конкурсу та подарував учням навчального закладу подарунок. Без подарунків не залишились і першокласники, які отримали в свій перший день навчання теку з шкільним приладдям від старости сіл Новоігорівка, Тирлова Балка, Мар’янівка, Третє – Шапошнікова Олександра Віталійовича.  

        Дівчатка закладу виконали  на честь  тридцятиріччя  Незалежності України патріотичну композицію «Країно моя». В кінці свята першокласники дають довгоочікуваний Перший дзвінок та під оплески разом із першою вчителькою вперше заходять до школи як учні. Цілий день школа гуділа, як вулик. Новий навчальний рік розпочався!

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь